Turvallisen teatterikäynnin ohjeet

Ypäjän Musiikkiteatteri ry

13.08.2020

Turvallisen teatterikäynnin ohjeet

 

Olemme luoneet nämä ohjeet Aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevaa tiedotetta (1.7.2020) sekä THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjetta mukaillen, jotta asiakkaamme voisivat käydä näytöksissämme mahdollisimman turvallisesti. Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti ennen teatteriin saapumista! Noudata lisäksi teatterialueella olevaa ohjeistusta ja henkilökuntamme ohjeita. Olemme päivittäneet näitä ohjeita 13.8.2020.

 

1) Älä tule teatteriin, jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

2) Riskiryhmiin kuuluvien on noudatettava viranomaisten ohjeita. Yleisötilaisuuksiin osallistuminen ei ole riskiryhmiin kuuluville suositeltavaa. Jos riskiryhmään kuuluva päättää omalla vastuullaan tulla teatteriin, on syytä noudattaa erityistä huomiota hygieniassa ja turvavälien pitämisessä.

3) Pyrimme ohjaamaan lippuvaraukset mahdollisimman väljästi, sekä varaamaan eri seurueiden välille tyhjiä paikkoja. Koko katsomokapasiteettimme ei kuitenkaan ole käytössä, joten katsojalla on aina mahdollisuus vaihtaa paikkaa vapaana olevalle paikalle, mikäli vaihdon myötä eri seurueet saadaan aiempaa väljemmin katsomoon.

4) Teatterilla jonottaessa tulee pitää turvavälejä. Huomioithan tämän läpi teatterikäyntisi. Ostamalla lipun etukäteen netistä tai tulemalla näytökseen ajoissa voit ehkäistä jonon syntymistä lippuluukulle.

– Myös väliaikatarjoiluja myydään tarpeen mukaan useammalta pisteeltä jonotuksen vähentämiseksi

5) Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää. Käsienpesupiste sijaitsee wc:ssä, lisäksi teatteri järjestää käsidesiä asiakkaiden käyttöön. Muistathan yskiä/aivastaa nenäliinaan tai hihaan, sekä pestä kädet huolellisesti aina yskimisen tai niistämisen jälkeen.

 

Tervetuloa teatterinautintojen pariin!

 

Top