Turvallisen teatterikäynnin ohjeet

Ypäjän Musiikkiteatteri ry

01.07.2020

Turvallisen teatterikäynnin ohjeet

 

Olemme luoneet nämä ohjeet Aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevaa tiedotetta (1.7.2020) sekä THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjetta mukaillen, jotta asiakkaamme voisivat käydä näytöksissämme mahdollisimman turvallisesti. Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti ennen teatteriin saapumista! Noudata lisäksi teatterialueella olevaa ohjeistusta ja henkilökuntamme ohjeita.

 

1) Älä tule teatteriin, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

2) Riskiryhmiin kuuluvien on noudatettava viranomaisten ohjeita. Yleisötilaisuuksiin osallistuminen ei ole riskiryhmiin kuuluville suositeltavaa. Jos riskiryhmään kuuluva päättää omalla vastuullaan tulla teatteriin, on syytä noudattaa erityistä huomiota hygieniassa ja turvavälien pitämisessä.

3) Olemme lohkoneet katsomomme pienempiin osiin, jotta suuri väkimäärä saataisiin istumaan katsomossa väljemmin. Noudatathan katsomossa olevia merkintöjä, etkä mene turvavyöhykkeeksi varatuille istuinpaikoille.

4) Teatterilla jonottaessa tulee pitää turvavälejä. Huomioithan tämän läpi teatterikäyntisi. Ostamalla lipun etukäteen netistä tai tulemalla näytökseen ajoissa voit ehkäistä jonon syntymistä lippuluukulle.

Huom! HotaMolla esityksen liput myydään vain ovelta, mutta järjestämme useamman lippujen lunastuspisteen, jotta jonotusriski olisi pienempi

– Myös väliaikatarjoiluja myydään useammalta pisteeltä jonotuksen vähentämiseksi

5) Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää. Käsienpesupiste sijaitsee wc:ssä, lisäksi teatteri järjestää käsidesiä asiakkaiden käyttöön. Muistathan yskiä/aivastaa nenäliinaan tai hihaan, sekä pestä kädet huolellisesti aina yskimisen tai niistämisen jälkeen.

 

Tervetuloa teatterinautintojen pariin!

Top