VÄLIAJAN PITUUS NOIN 20 MINUUTTIA

Teatterin kahvio palvelee katsojia sekä ennen esitystä että väliajalla. Kahvio toimii kotiseutumuseon piha-alueella. Väliajalla saa tyydytettyä myös pientä nälkää makkarakojun antimilla. Teatterilla ei ole anniskeluoikeuksia.
Lipunmyynnissä ja kahviossa käy käteisen lisäksi pankkikortti. Käteistä kuitenkin kannattaa varata mukaan ruusu- ja tuotemyyntiä (mm. t-paitoja, kauppakasseja, tuubihuuveja) varten. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Ypäjän Osuuspankilla (noin 2 km teatterilta).

 

WC-TILAT

Alueella on erillinen lämmitetty WC-rakennus, jossa on seitsemän naisten wc:tä, kolme miesten wc:tä sekä yksi inva/lastenhoito-wc.

 

KATSOMO

Katsomoon on rakennettu vuonna 2018 kiinteä katto. Noin 500-paikkaisessa nousevassa maakatsomossa on selkänojat, jotka lisäävät huomattavasti katsojien istumamukavuutta. Penkkirivien päissä on lisäkäytävät, jotka helpottavat siirtymistä.
Katetusta katsomosta huolimatta kesäteatterissa voi sateisella ja viileällä ilmalla tulla kylmä. Suosittelemmekin tarvittaessa pukeutumaan lämpimästi ja varaamaan lämmintä vaatetta mukaan. Katsomoon tultaessa järjestyksenvalvojat jakavat katsojille istuinalustat, jotka palautetaan esityksen jälkeen niille varattuihin laatikoihin tai järjestyksenvalvojille. Myös lainakäyttöön tarkoitettuja fleece-huopia on rajoitettu määrä katsojien käytössä.