Lippujen ostaminen ja varaaminen

Liput Paavo 1,5 -näytelmään myy Lippu.fi. Lippukauppaan pääset tästä.

HotaMolla ja Kultakuume -vierailuesitykseen liput myydään ovelta tunti ennen näytöksen alkua.

Tiedustelut: liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi tai 044 238 0872 (to-pe klo 14-18 ja la klo 12-16).

Lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin on mieluinen lahja

Anna lahjaksi lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin. Voit varata lahjakortteja sähköpostitse osoitteesta liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Ilmoita varausviestissä montako lahjakorttia (aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan/lasten lippua) haluat ja mihin teokseen ostat ne. Saat paluupostissa maksuohjeet, ja kun maksu on suoritettu, lähetämme lahjakortin sinulle.

Lahjakortin saaja pystyy varaamaan paikat haluamaansa näytökseen ja lahjakortti vaihdetaan lippuluukulla paikkalipuksi. HUOM! Teatterin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain teatterin ovella. 

Ryhmälippujen varaaminen

Ryhmälippuhinta on voimassa ryhmillä, joiden koko on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmälippuja voi varata sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi.

Kahvio ja makkarakoju palvelevat katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Palvelun nopeuttamiseksi, kannattaa tarjoilu varata ryhmälle ennakkoon. Vaihtoehtoina kahvi/tee/mehu + suolainen/makea kahvileipä TAI grillimakkara + limsa/mineraalivesi.

 

Lippuhinnat

Peruslipppu 24€
Eläkeläinen 21€
Opiskelija 18€
Lapsi alle 15 v. 14€ (ikäsuositus 12 v.)
Ryhmälippu 20€ (väh. 20 henkilöä)

Netistä ostettuihin lippuihin lisätään lippu.fi:n toimitusmaksu, alkaen 1€.

Liikuntaesteiset

Pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille on katsomosta varattu oma tilansa. Pyörätuolin tai rollaattorin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa. Lippu.fi:stä voit myös itse valita pyörätuolipaikan lippuja ostaessasi.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Teatterilla on inva-wc.

Top