Lippujen ostaminen ja varaaminen

Liput Vuonna 85 -musikaaliin myy Netticket. Osta lippu klikkaamalla tästä.

Netticketin kautta ostetut liput toimitetaan sähköpostiin sekä tekstiviestinä. Jos tapahtumaan on yli 7 vuorokautta, on toimitustavaksi mahdollista valita myös postitus. E-lippua ei ole pakko tulostaa, vaan sen voi näyttää kännykän näytöltä.

Tiedustelut: liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi tai 044 238 0872 (puhelu / tekstiviesti).

Lippuja myydään myös ovelta, mikäli paikkoja on jäljellä. Teatterin lipunmyynti aukeaa aina tunti ennen esityksen alkua.

Ennakkoon ostetut liput tarkistetaan katsomoon mennessä – tällöin ei siis tarvitse kiertää lippuluukun kautta.

Ryhmälippujen varaaminen

Ryhmälippuhinta on voimassa ryhmillä, joiden koko on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmälippuja voi varata sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi tai puhelimitse 044 238 0872 (puhelu / tekstiviesti).

Kahvio ja makkarakoju palvelevat katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Palvelun nopeuttamiseksi, kannattaa väliaikatarjoilu (kahvi/tee/mehu + suolainen/makea kahvileipä) varata ryhmälle ennakkoon.

Lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin on mieluinen lahja

Anna lahjaksi lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin. Voit varata lahjakortteja sähköpostitse osoitteesta liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Ilmoita varausviestissä montako lahjakorttia (aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan/lasten lippua) haluat. Saat paluupostissa maksuohjeet, ja kun maksu on suoritettu, lähetämme lahjakortin sinulle.

Lahjakortin saaja pystyy varaamaan paikat haluamaansa näytökseen ja lahjakortti vaihdetaan lippuluukulla paikkalipuksi. HUOM! Teatterin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain teatterin ovella. 

Liikuntaesteiset

Pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille on katsomosta varattu oma tilansa. Pyörätuolin tai rollaattorin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Teatterilla on inva-wc.

Top