Lippujen ostaminen ja varaaminen

Päivitys 22.4.2020: Vuonna 85 -musikaalin näytöskausi on peruttu

Ohjeita lipun ostaneille:

– Vuonna 85 -musikaali pyritään esittämään ensi kesänä. Lippu.fi:stä ostetut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden näytöksissä, mutta ensi vuoden aikataulu ei vielä tässä vaiheessa ole selvillä. Näytöspäivämääristä tiedotetaan niiden varmistuttua.

– Voit halutessasi hakea lippurahojen palautusta 30.6.2020 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

– Olemme lähettäneet sähköpostia kaikille, jotka ovat varanneet lipun Ypäjän Musiikkiteatterin omasta lippupuhelimesta tai sähköpostitse.

– Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi.

– Teatterin lahjakortit ovat voimassa siihen asti, kun pääsemme taas esittämään teoksia normaalisti.

HUOM! Lippupuhelin on kiinni.

Lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin on mieluinen lahja

Anna lahjaksi lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin. Voit varata lahjakortteja sähköpostitse osoitteesta liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Ilmoita varausviestissä montako lahjakorttia (aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan/lasten lippua) haluat ja mihin teokseen ostat ne. Saat paluupostissa maksuohjeet, ja kun maksu on suoritettu, lähetämme lahjakortin sinulle.

Lahjakortin saaja pystyy varaamaan paikat haluamaansa näytökseen ja lahjakortti vaihdetaan lippuluukulla paikkalipuksi. HUOM! Teatterin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain teatterin ovella. 

Ryhmälippujen varaaminen

Ryhmälippuhinta on voimassa ryhmillä, joiden koko on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmälippuja voi varata sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi.

Kahvio ja makkarakoju palvelevat katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Palvelun nopeuttamiseksi, kannattaa tarjoilu varata ryhmälle ennakkoon. Vaihtoehtoina kahvi/tee/mehu + suolainen/makea kahvileipä TAI grillimakkara + limsa/mineraalivesi.

 

Lippuhinnat

Peruslipppu 25€
Eläkeläinen 23€
Opiskelija 20€
Ryhmälippu 21€ (väh. 20 henkilöä)
Netistä ostettuihin lippuihin lisätään lippu.fi:n toimitusmaksu, alkaen 1€.

Liikuntaesteiset

Pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille on katsomosta varattu oma tilansa. Pyörätuolin tai rollaattorin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa. Lippu.fi:stä voit myös itse valita pyörätuolipaikan lippuja ostaessasi.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Teatterilla on inva-wc.

Top