Lippujen ostaminen ja varaaminen

Liput Ypäjän Musiikkiteatterin esityksiin myy Lippu.fi. Tällä hetkellä lipunmyynti ei ole auki.

Lippuvarauksia voi tehdä myös puhelimitse. Ilmoitamme numeron, kun puhelinvarausmahdollisuus avautuu.

Lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin on mieluinen lahja

Anna lahjaksi lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin. Voit varata lahjakortteja sähköpostitse osoitteesta liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Ilmoita varausviestissä montako lahjakorttia (aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan/lasten lippua) haluat ja mihin teokseen ostat ne. Saat paluupostissa maksuohjeet, ja kun maksu on suoritettu, lähetämme lahjakortin sinulle.

Lahjakortin saaja pystyy varaamaan paikat haluamaansa näytökseen ja lahjakortti vaihdetaan lippuluukulla paikkalipuksi. HUOM! Teatterin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain teatterin ovella. 

Ryhmälippujen varaaminen

Ryhmälippuhinta on voimassa ryhmillä, joiden koko on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmälippuja voi varata sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi.

Kahvio ja makkarakoju palvelevat katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Palvelun nopeuttamiseksi, kannattaa tarjoilu varata ryhmälle ennakkoon. Vaihtoehtoina kahvi/tee/mehu + suolainen/makea kahvileipä TAI grillimakkara + limsa/mineraalivesi.

Ryhmälippujen ostaminen Lippu.fi-verkkokaupasta

Ryhmälippuja voi myös ostaa suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta. Klikkaa tapahtumasivulla paikkakartta auki ja valitse mieleisesi paikat (vähintään 20). Vaihda kunkin valitun paikan lipputyypiksi ryhmälippu. Kun paikkoja on valittu vähintään 20 ja kunkin paikan lipputyypiksi valittu ryhmälippu, voi ryhmähintaiset liput siirtää ostoskoriin ja jatkaa ostotapahtuman viimeistelyä.

Liikuntaesteiset

Pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille on katsomosta varattu oma tilansa. Pyörätuolin tai rollaattorin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa. Lippu.fi:stä voit myös itse valita pyörätuolipaikan lippuja ostaessasi.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Teatterilla on inva-wc.

Top