Lippujen ostaminen ja varaaminen

Liput Vuonna 85 -musikaaliin myy Netticket. Osta lippu klikkaamalla tästä.

Lippujen hinnat: peruslippu 25€, eläkeläinen 23€, opiskelija ja alle 18v 20€, ryhmälippu 21€

Myös väliaikatarjoilun (6€) voi ostaa Netticketistä ennakkoon.

Ryhmälippujen varaaminen

Ryhmälippuhinta on voimassa ryhmillä, joiden koko on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmälippuja voi varata sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi tai puhelimitse 044 238 0872.
Huomaathan, että teatterimme toimii harrastajavetoisesti, joten vastaamme puheluihin aina mahdollisuuksien mukaan. Mikäli et tavoita meitä puhelimitse, soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Kahvio ja makkarakoju palvelevat katsojia ennen esitystä ja väliajalla. Palvelun nopeuttamiseksi, kannattaa väliaikatarjoilu (kahvi/tee/mehu + suolainen/makea kahvileipä) varata ryhmälle ennakkoon.

Lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin on mieluinen lahja

Anna lahjaksi lahjakortti Ypäjän Musiikkiteatteriin. Voit varata lahjakortteja sähköpostitse osoitteesta liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Ilmoita varausviestissä montako lahjakorttia (aikuisten/eläkeläisten/opiskelijan/lasten lippua) haluat. Saat paluupostissa maksuohjeet, ja kun maksu on suoritettu, lähetämme lahjakortin sinulle.

Lahjakortin saaja pystyy varaamaan paikat haluamaansa näytökseen ja lahjakortti vaihdetaan lippuluukulla paikkalipuksi. HUOM! Teatterin lahjakortti käy maksuvälineeksi vain teatterin ovella. 

Liikuntaesteiset

Pyörätuoleille ja liikuntarajoitteisille on katsomosta varattu oma tilansa. Pyörätuolin tai rollaattorin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa.

Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Teatterilla on inva-wc.

Top