Miten päädyin Ypäjän Musiikkiteatteriin?

Miten päädyin Ypäjän Musiikkiteatteriin?

”En mä osaa”.

”En mä uskalla”.

”Mul on kesätöitä”.

”Mä meen inttiin”.

”Ei mul oo tänä kesänä vielä lomaa”

Viimeisin argumentti jäi viimeiseksi syyksi kun en lähtenyt teatteriin mukaan. Intin loputtua loppuvuodesta 2015 löysin pian töitä. Tämä tarkoitti, että kesällä ei olisi lomaa kun ei kerkeä kertyä. Kesällä 2016 Ypäjällä pyöri ”My Fair Lady” ja minua pyydettiin mukaan järkkärihommiin esityskauden ajaksi.

Silloin se iski, nimittäin teatterikärpänen. Porukalla oli todella HAUSKAA kulisseissa kun siirtyivät kohtauksesta toiseen. Ajattelin, että hitto, mäkin haluun olla osa tota porukkaa. Ajatus tuntui aluksi todella oudolta. Munhan ei koskaan pitänyt mennä lavalle, ei se ole mun paikka.

Nyt, kaksi vuotta myöhemmin voin vaan todeta, onneksi lähdin mukaan. Olen voittanut esiintymispelon, ystävystynyt mitä mahtavimpien tyyppien kanssa, saanut itseluottamusta. Ja ennenkaikkea, vihdoinkin löytänyt harrastuksen mistä tykkään.

Valtteri

Share this content:

Ypäjän Musiikkiteatteri

Kommentointi on suljettu.