Tunnelma katossa

Tunnelma katossa -konsertti peruuntunut

Tänä kesänä Ypäjän Musiikkiteatterilla rakennetaan katsomon ylle komeaa, kiinteää kattoa suojaamaan tulevina vuosina yleisöä niin sateelta kuin auringonpaahteelta. Katon oli määrä valmistua syyskuun alussa, jolloin oli suunnitelmissa järjestää uuden katon kunniaksi konsertti sunnuntaina 9.9.2018.

Rakennusprojekteilla on kuitenkin tapana venyä, eikä aikataulu valitettavasti pitänyt tämänkään rakennusprojektin kohdalla. Katon valmistuminen tulee viivästymään teatteriyhdistyksestä riippumattomista syistä, ja tästä syystä Ypäjän musiikkiteatteri ry:n johtokunta on päättänyt peruuttaa konsertin. Konsertin järjestäminen rakennustyömaalla ei ole yleisön turvallisuuden takia mahdollista. Myöskään yhtä isoa korvaavaa konserttipaikkaa ei valitettavasti löytynyt tällä aikataululla.

Jos ehdit ostaa lipun ennakkolipunmyyntipaikasta (Kurjenkukka, Ypäjä; Satulinna, Forssa; AnneMari’s, Loimaa) käteisellä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi, niin korvaamme lipun Sinulle. Voit myös vielä syyskuun ajan käydä palauttamassa ostamasi liput ostopaikkaan, jolloin saat lipuista rahat takaisin suoraan käteisellä.

Pahoittelemme konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja vaivaa.

Top