Vuonna 85

Päivitys 22.4.2020: Vuonna 85 -musikaalin näytöskausi peruttu koronarajoitusten vuoksi

35-vuotisen taipaleemme kunniaksi Ypäjällä oli tarkoitus tehdä kesällä 2020 teatterimme ensimmäinen rock-musikaali, mukaansatempaavan suomirockin tahdittama Vuonna 85.

Yli 500 hengen yleisötapahtumat kieltävän päätöksen vuoksi joudumme ilmoittamaan, että kesälle 2020 valmisteltu rock-musikaali Vuonna 85 ei tänä vuonna toteudu.

Olemme tehneet paljon töitä Vuonna 85 -teoksen toteuttamiseksi. Harrastajajoukkomme on urheasti pitänyt yhteishenkeään ja teoksen valmistelua yllä poikkeuksellisissa oloissa. Teatterin johtokunta ja markkinointiryhmä ovat tehneet valtavan määrän työtä miettiessään eri vaihtoehtoja teatterin toiminnan turvaamiseksi. Vaikka nyt joudummekin haikein mielin luopumaan teoksen valmistelusta tämän kesän osalta, on aika kääntää katse tulevaisuuteen. Pyrimme saamaan Vuonna 85 -musikaalin ohjelmistoon kesällä 2021.

Näytösten peruminen on raskas päätös ja pyydämme anteeksi kaikilta, jotka ovat odottaneet näkevänsä Vuonna 85 -musikaalin tänä kesänä Ypäjällä. Yleisön lisäksi tilanne koskettaa teatteriamme kokonaisvaltaisesti, sillä lipputulot ovat mahdollistaneet toimintamme tähän asti. Teatteriamme voi tukea esimerkiksi niin, ettei vaadi hyvitystä jo ostetuista lipuista.

Ohjeita lipun ostaneille:

– Vuonna 85 -musikaali pyritään esittämään ensi kesänä. Lippu.fi:stä ostetut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden näytöksissä, mutta ensi vuoden aikataulu ei vielä tässä vaiheessa ole selvillä. Näytöspäivämääristä tiedotetaan niiden varmistuttua.

– Voit halutessasi hakea lippurahojen palautusta 30.6.2020 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

– Olemme lähettäneet sähköpostia kaikille, jotka ovat varanneet lipun Ypäjän Musiikkiteatterin omasta lippupuhelimesta tai sähköpostitse.

– Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse liput@ypajanmusiikkiteatteri.fi tai puhelimitse p. 0442380872. Lippupuhelin on auki ke-pe klo 14-18 sekä la klo 12-16.

– Teatterin lahjakortit ovat voimassa siihen asti, kun pääsemme taas esittämään teoksia normaalisti.

Top