Paavon takaa, osa 3: Mikael Norri

Paavon takaa -blogisarjassamme esitellään tekijät Paavo 1,5 -näytelmän takana.

Sarjamme kolmannessa osassa vuoroon astuu Musiikkiteatterissa niin lavalla kuin taustajoukoissakin nähty Mikael Norri. Mikael on tehnyt suuren (talkoo)työn Paavo 1,5 -näytelmän graafisen ulkoasun suunnittelussa ja toteutuksessa, ja vilahtaapa herra myös estradilla avustavissa rooleissa. Kaarinasta kotoisin oleva, nyttemmin lahtelaistunut Mikael opiskelee Lahden AMK:ssa graafisen suunnittelun medianomiksi, ja on aiemmin kouluttautunut myös keramiikka-artesaaniksi Forssan ammatti-instituutissa.

“Paavon” lisäksi Mikael suunnitteli ja toteutti YMT:lle Ypäjän musiikkiteatterikesä 2019 -festivaalin graafisen ulosannin. Teatterimme lisäksi hän on tehnyt moninaisia graafisen alan töitä freelancerina. Monipuolisen kuvataideharrastuksen lisäksi hän harrastaa aktiivisesti teatteria. Hänen roolisuorituksiaan on päästy ihailemaan mm. Raision kesäteatterissa, Forssan teatterissa, Rauhaniemen kesäteatterissa, Nastolan Pisarateatterissa sekä tietenkin Ypäjän Musiikkiteatterissa.

Me kysyimme, Mikael vastasi:

Mikä oli ensikosketuksesi teatteriin?  – En muista minkä teatterin Tuhkimon näin, mutta varmasti tuolloin jollain tapaa innostuin teatterista. Kuitenkin vasta 18-vuotiaana päädyin itse ensimmäistä kertaa näyttelemään Raision kesäteatterin Onnen Maa -näytelmään. 

Mikä on ollut tähänastisista teatteriprojekteistasi kaikkein mieleenpainuvin?Simpauttaja Rauhaniemen kesäteatterissa. Se oli ensimmäinen varsinainen draamanäytelmä jossa olen ollut mukana. Sen tekeminen herätti ajatuksia ja roolihahmoon (Imppa) tuli mentyä syvälle.

Jos pääsisit mukaan mihin tahansa näytelmään, mikä se olisi ja mitä tekisit?Jekyll & Hyde -musikaali. Esittäisin tohtori Jekyllia. Olisi mielenkiintoista esittää roolia, jossa yhdessä hahmossa on kaksi niin erilaista ääripäätä.

Mikä oli parasta Paavossa?Koko työryhmän ryhmähenki ja kuinka kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Koko porukan innokkuus näkyy kaikessa tekemisessä.

 

Mikaelin portfolio löytyy osoitteesta https://mikaelnorrimn.wixsite.com/myportfolio.

 

Mikael Norri

Top