Paavon takaa, osa 7: Joona Rosenberg

Joona Rosenberg

Paavon takaa -blogisarjassamme esitellään tekijät Paavo 1,5 -näytelmän takana.

Seitsemännessä osassa esittäytyy ilmeikäs ja monipuolinen näyttämökasvo Joona Rosenberg Forssasta. Paavo 1,5:ssä hänet nähdään hieman höpsön mutta ennen kaikkea sydämellisen keksijän Jaakon roolissa. Myös Joonalla teatteriharrastus alkoi “vasta” aikuisemmalla iällä vuonna 2011 Tommi Liskin suostuteltua hänet rooliin Jokioisille, ja tämän jälkeen ensi-iltoja on kertynyt suurin piirtein yksi vuodessa.

Teatterin lisäksi Joona harrastaa musiikkia, ja myös urheilu oli aikanaan iso osa miehen elämää. Jokioisten Kulttuurihöyläämön ja Ypäjän Musiikkiteatterin lisäksi Joona on tuttu kasvo ennen kaikkea Forssan Teatterista, ja onpa häntä nähty myös OG Ulla-Maijan ja Apulannan musiikkivideoilla.

Me kysyimme, Joona vastasi:

Mikä oli ensikosketuksesi teatteriin? – Notre Damen kellonsoittaja Jokioisilla vuonna 2011, Clopinin rooli.

Mikä on ollut tähänastisista teatterprojekteistasi kaikkein mieleenpainuvin? – Öbaut seitsemän veljestä Forssan Teatterissa. Näytelmä oli suosittu ja sitä oli hauska tehdä. Myös Sammakkokuningas jäi mieleen, sillä se oli tragediana kovin erilainen kuin komediat joita yleensä on päässyt tekemään. 

Jos pääsisit mukaan mihin tahansa näytelmään, mikä se olisi ja mitä siinä tekisit? – En todella osaa vastata, ei ole ikinä tullut ajateltua.

Mikä oli parasta Paavo 1,5:ssä? – Se että yleisöllä on ollut hauskaa, olemme onnistuneet viihdyttämään katsojia paremmin kuin aluksi uskalsin luulla. 

Top