Pro Musiikkiteatteri

Pro Musiikkiteatteri -varainkeruukampanja

Sivua päivitetty 1.2.2021
Poliisihallitus on myöntänyt Ypäjän Musiikkiteatteri ry:lle rahankeräysluvan rock-musikaali Vuonna 85 tuotantokuluihin. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on ollut jo valmiiksi huolestuttavassa tilassa, ja kun musikaaliteoksen tekeminen jouduttiin perumaan kesältä 2020, tilanne synkkeni entisestään. Taloudellinen tilanne ja koronatilanteen aiheuttama epävarmuus on pakottanut teatterin pitämään välivuoden musikaaliteoksen tekemisestä vuonna 2021. Varainkeruukampanjalla pyritään siihen, että Vuonna 85 -rockmusikaali voidaan esittää Ypäjän Musiikkiteatterissa kesällä 2022.

Ypäjän Musiikkiteatteri ry:n toiminta on ollut monen ikäisille harrastajille toinen koti jo 35 vuoden ajan. Se on tarjonnut hienon harrastusmahdollisuuden, kyvyn kehittyä ja olla osana ryhmää. Musiikkiteatterin toiminta on tarjonnut loistavan paikan kehittyä niin näyttelemisen, laulamisen kuin orkesterisoitonkin osalta, ja vuosien varrella monet Ypäjällä nähdyt harrastajat ovatkin ponnistaneet aina ammattilaisuralle saakka. Sitoutuneiden harrastajien ja ammattilaisten työn tuloksena Ypäjän Musiikkiteatteri on pystynyt tarjoamaan laadukasta ja korkeatasoista musiikkiteatteria niin paikallisen kuin kauempaakin tulevan yleisön iloksi ollen näin keskeinen osa seudullista matkailutarjontaakin.

Lahjoitusohjeet

Teatterilaiset toivovat toiminnan jatkumisen takaamiseksi sekä yksityisten auttajien että yritysten rahallista tukea. Pro Musiikkiteatteri -kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla vapaavalintaisen summan teatterin pankkitilille. Ypäjän Musiikkiteatteri ry. tulee julkaisemaan lahjoittaneiden nimet teatterialueelle sijoitettavassa taulussa.

Osallistuaksesi  Pro Musiikkiteatteri -kampanjaan, toimi näin:

1. Maksa valitsemasi suuruinen summa tilillemme FI42 5539 0220 0343 41

2. Kirjaa maksun viestikenttään Pro Musiikkiteatteri ja oma nimesi / nimet. Jos et halua nimeäsi julkaistavan, jätä nimesi pois viestikentästä.

3. Jos haluat maksaa laskulla, ilmoita laskutustiedot sähköpostilla osoitteeseen ymt(a)ypajanmusiikkiteatteri.fi

4. Haasta ystäväsikin mukaan kampanjaan! Voit myös ottaa käyttöön Pro Musiikkiteatteri -profiilikuvakehyksen Facebookissa, jotta voit osoittaa tukesi kampanjallemme myös siellä.

Rahankeräysluvan numero: RA/2020/821

Lisätiedot

Ypäjän Musiikkiteatteri ry:n puheenjohtaja Pekka Virtanen puh. 040 5665231 / ymt@ypajanmusiikkiteatteri.fi

Top