Pro Musiikkiteatteri

Ypäjän Musiikkiteatteri ry. julkistaa Pro Musiikkiteatteri -varainkeruukampanjan

Ypäjän Musiikkiteatteri ry julkistaa varainkeruukampanjan, jonka avulla pyritään turvaamaan teatterin toiminnan jatkuvuus. Poliisihallitus on myöntänyt yhdistykselle rahankeräysluvan rock-musikaali Vuonna 85 tuotantokuluihin. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on ollut jo valmiiksi huolestuttavassa tilassa, ja kun kesälle 2020 aiottu Vuonna 85 jouduttiin siirtämään koronapandemian vuoksi vuoteen 2021, tilanne synkkeni entisestään.

”Keräyksessä saadut varat tullaan käyttämään kokonaisuudessaan Vuonna 85:n tuotantokuluihin. Esimerkiksi ammattilaisten palkkaaminen teoksen ohjaukseen ja musiikin johtoon on suuri kuluerä, mutta keskeinen kulmakivi toiminnassamme, jotta Ypäjällä voidaan jatkossakin toteuttaa korkealaatuista musiikkiteatteria”, yhdistyksen puheenjohtaja Milla Malin selventää.

Ypäjän Musiikkiteatteri ry:n toiminta on ollut monen ikäisille harrastajille toinen koti jo 35 vuoden ajan. Se on tarjonnut hienon harrastusmahdollisuuden, kyvyn kehittyä ja olla osana ryhmää. Musiikkiteatterin toiminta on tarjonnut loistavan paikan kehittyä niin näyttelemisen, laulamisen kuin orkesterisoitonkin osalta, ja vuosien varrella monet Ypäjällä nähdyt harrastajat ovatkin ponnistaneet aina ammattilaisuralle saakka. Sitoutuneiden harrastajien ja ammattilaisten työn tuloksena Ypäjän Musiikkiteatteri on pystynyt tarjoamaan laadukasta ja korkeatasoista musiikkiteatteria niin paikallisen kuin kauempaakin tulevan yleisön iloksi ollen näin keskeinen osa seudullista matkailutarjontaakin.

Näin voit auttaa

Teatterilaiset toivovat toiminnan jatkumisen takaamiseksi sekä yksityisten auttajien että yritysten rahallista tukea. Pro Musiikkiteatteri -kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla vapaavalintaisen summan teatterin pankkitilille. Ypäjän Musiikkiteatteri ry. tulee julkaisemaan lahjoittaneiden nimet teatterialueelle sijoitettavassa taulussa.

Osallistuaksesi  Pro Musiikkiteatteri -kampanjaan, toimi näin:

1. Maksa valitsemasi suuruinen summa tilillemme FI42 5539 0220 0343 41

2. Kirjaa maksun viestikenttään Pro Musiikkiteatteri ja oma nimesi / nimet. Jos et halua nimeäsi julkaistavan, jätä nimesi pois viestikentästä.

3. Jos haluat maksaa laskulla, ilmoita laskutustiedot sähköpostilla osoitteeseen ymt(a)ypajanmusiikkiteatteri.fi

4. Haasta ystäväsikin mukaan kampanjaan! Voit myös ottaa käyttöön Pro Musiikkiteatteri -profiilikuvakehyksen Facebookissa, jotta voit osoittaa tukesi kampanjallemme myös siellä.

Rahankeräysluvan numero: RA/2020/821

Lisätiedot

Ypäjän Musiikkiteatteri ry:n puheenjohtaja Milla Malin

puhelin: 044 281 7646

sähköposti: miimal@utu.fi

Top