SAAPUMINEN

HYVÄ TIETÄÄ

AJO-OHJE JA PAIKOITUS

Paikoitusalueena toimii Perttulan koulun piha-alue. Navigaattorilla löydät perille paikoitusalueen osoitteella Hossintie 4, 32100 Ypäjä (vanha osoite Perttulantie 57, 32100 Ypäjä). Näytöskauden aikana myös opasteet muun muassa Ypäjän kirkonkylältä ohjaavat perille. Paikoitusalueelta katsojat ohjataan teatterialueelle (etäisyys noin 250 m). Liikkumisesteisille on varattu pysäköintipaikkoja teatterialueella. Ilmoita tarpeesta liikenteenohjaajalle saapuessasi teatterialueelle.

VÄLIAIKAPALVELUT

Teatterin kahvio palvelee katsojia sekä ennen esitystä, että väliajalla. Kahvio toimii kotiseutumuseon piha-alueella. Väliajalla saa tyydytettyä myös pientä nälkää makkarakojun antimilla. Teatterilla ei ole anniskeluoikeuksia.

Lipunmyynnissä ja kahviossa maksuvälineenä toimii käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit. Käteistä kuitenkin kannattaa varata mukaan mm. oheistuotemyyntiä (mm. t-paitoja, kauppakasseja, tuubihuuveja) varten. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Ypäjän Osuuspankilla (noin 2 km teatterilta).

WC-TILAT

Alueella on siistit ja tilavat WC-tilat naisille, miehille sekä liikkumisesteisille. WC-tiloista löytyy myös lastenhoitotaso.

KATSOMO

Katsomossa on kiinteä katto. Noin 500-paikkaisessa nousevassa maakatsomossa on selkänojat, jotka lisäävät huomattavasti katsojien istumamukavuutta. Katsomossa on tilavat rivit ja omalle paikallesi pääset helposti katsomon keskikäytävän lisäksi istuinrivien päädyistä.

Huomioi vallitsevan sään tila. Katetusta katsomosta huolimatta kesäteatterissa voi sateisella ja viileällä säällä tulla kylmä. Suosittelemme tarvittaessa pukeutumaan lämpimästi ja varaamaan lämmintä vaatetta mukaan. Aurinkoisella ja helteisellä säällä suosittelemme vahvasti käyttämään päähinettä ja aurinkolaseja erityisesti katsomon alimmilla riveillä.

Katsomoon tultaessa järjestyksenvalvojat jakavat katsojille istuinalustat, jotka palautetaan esityksen jälkeen niille varattuihin laatikoihin tai järjestyksenvalvojille. Myös lainakäyttöön tarkoitettuja fleece-huopia on rajoitettu määrä katsojien käytössä.

INVAKATSOMOT KATSOMON YLÄ- JA ALAOSISSA

Pyörätuolin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa. Pyörätuoleille on katsomossa varattu oma tilansa. Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen. Saattaja pääsee pyörätuoliasiakkaan kanssa ilmaiseksi numeroimattomalle paikalle. Liikkumisesteiset voidaan kuljettaa autolla teatterialueelle ja sen jälkeen viedä auto paikoitusalueelle.